Over ons

Wat is Playhood?

Speelsessies die een leuke, creatieve en educatieve rollenspel ervaring bieden voor kinderen en volwassenen.

Quality Playtime

Stel je een buurtpleintje met verschillende winkels en huisjes voor die met zorg voor de kinderen ontworpen zijn. Een inspirerende omgeving voor allemaal.

Terwijl jij geniet van een kop koffie, zorgen wij ervoor dat elk moment van het bezoek bestaat uit plezier, creativiteit en fantasie.

Bij Playhood ben je verzekerd van een prettige speelervaring door een een speelsessie met een vast tijdslot te boeken, waarvoor een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn.

Onze missie is quality 'play' time voor kinderen, ouders en verzorgers. We begrijpen het plezier en de uitdagingen die bij het zorgen voor kinderen van 1 tot en met  7 jaar komen kijken. Bij Playhood ontlasten we je terwijl de kids onvergetelijke herinneringen maken.

Welkom bij

Playhood’s Café

"Ons café is voor zowel ouders als kinderen een heerlijke plek om te ontspannen en even op te laden. Samen met onze partners hebben we een menu met gezonde opties en smakelijke klassiekers samengesteld."

Food from the Hood met The BREDA Group

We begrijpen hoe lastig het kan zijn om gezonde opties te vinden op plekken waar je met kinderen naartoe gaat. Wij denken dat we dat beter kunnen doen. Bij Playhood ontdek je een variatie aan gerechten die met families, gezondheid en kwaliteit in gedachten zijn gemaakt.Onze samenwerking met The BREDA Group, die een geweldige reputatie heeft in de Amsterdamse restaurantwereld, zorgt ervoor dat onze menukaart eruit springt. Samen hebben we een menu samengesteld met eenvoudige, lekkere en gezonde keuzes.

Goed gebrouwen met koffiebonen van Café del Mar

Bij Playhood drink je niet alleen lekkere, maar ook goede koffie en thee. Onze partner Café del Mar werkt samen met een stichting om van de wereld een betere plek te maken. Terwijl jij je cappuccino of thee drinkt, draag je indirect een steentje bij aan het goede doel.

Wees de chef van je eigen pizzapunt bij Good Hood Pizza

Kom naar Good Hood Pizza, de plek waar kinderen zich een echte pizzabakker voelen. Hier wordt pizza bakken een smakelijk avontuur. Kinderen kunnen een koksmuts en schort aantrekken, hun favoriete toppings kiezen en de pizza beleggen, terwijl wij het bakwerk voor onze rekening nemen. We beloven je dat deze ervaring niet alleen smakelijk, maar ook superleuk is.

Over ons

Ons verhaal

Als zussen, vrienden en moeders begrijpen we bij Playhood de behoefte aan een familie-uitje dat niet alleen leuk is voor kinderen, maar ook voor hun ouders.. We snappen dat gezinnen verlangen naar een plek waar ze samen kunnen zijn, genieten van quality time en mooie herinneringen kunnen maken.

Wij zijn er om jou, als ouder en verzorger, een adempauze te geven, terwijl de kinderen spelen in een veilige en magische omgeving. Terwijl kleintjes op avontuur gaan en hun fantasie de vrije loop laten, kun je in ons café ontspannen met een kop koffie en een gezonde en lekkere traktatie.

We begrijpen hoe belangrijk routine en regelmaat zijn. Door onze vaste tijdslots weet je bij Playhood waar je aan toe bent. Bij aankomst  begint meteen het speelplezier en als het tijd is om te vertrekken, spelen we een liedje en ruimen we samen op. Dit zorgt voor een soepele overgang voor iedereen.

Roxy van der Noordt en Kiki van der Noordt met dochtertjes Frankie, Juno, Pixie en Scarlett.

In onze rollenspellocatie leren kinderen belangrijke lessen over problemen oplossen, samenwerken en inlevingsvermogen door rollenspellen. Ze verleggen de grenzen van hun creativiteit en werken aan hun communicatieve vaardigheden. Iedere hoek in Playhood is een podium waar kinderen fantasiewerelden kunnen bedenken, personages spelen en de oneindige mogelijkheden van hun verbeelding ontdekken.

We nodigen je uit om in het moment te zijn, de magie van het spel te omarmen en te kijken hoe de verbeelding van je kind tot leven komt op een plek waar fantasie geen grenzen kent.

Voel je welkom en speel mee in de Hood!